Hej!

I vanliga fall skulle vi denna vecka posta inlägg på Facebook om aktuella erbjudanden från våra samarbetspartners och härliga bilder från resmål men just nu är inte vanliga fall. Just nu försöker vi i bästa mån finns där för er, våra kunder.

Vi jobbar med full stryka och mål är att samtliga kunder ska känna sig trygga med oss!

Vi följer noga utvecklingen samt information från våra samarbetspartners, Utrikesdepartementet och Folkhälsomyndigheten– för att försöka hålla er så uppdaterade det går och i bästa mån kunna besvara era frågor.

Alla som bokat specialresor/paketresor/flygresor med oss kommer att bli kontaktade i turordning efter hur resan berörs. För er som exempelvis bokat en resa med en charterarrangör via oss så kommer ni bli kontaktade av denna. Vi hoppas på er tillit, förståelse och tålamod i denna svåra tid.

Fortsätt gärna drömma om framtida resor- för visst är det härligt att resa!

Pga rådande omständigheter har vi tvingats reglera våra öppettider och hoppas att så snart som möjligt kunna återgå till ordinarie tider.

Ta hand om varandra, håll er på benen och hoppas vi får möjlighet att utforska världens alla hörn tillsammans så snart som möjligt!