Pris per person:
Cabin Standard: 6.270:-
Cabin Design: 6.820:-
Seaview Standard: 7.470:-
Seaview Komfort: 7.770:-
Seaview Premium: 8.870:-
Seafront Lyxhytt: 11.270:-
Seafront Svit: 13.770:-
I priset ingår:
  • Färdledare under hela resan (min. 20 resenärer)
  • Bussresa Norrtälje-Birkaterminalen t/r
  • Del i vald hyttkategori
  • Fem 3-rätters middagar
  • Fyra frukostbufféer och en brunch
Tillkommer:
  • Avbeställningsskydd: 200 :-/person

Birka- Berlin o Hamburg

Ladda ned PDF

Kosmopolitisk storstadspuls och fängslande historia. Sommarens nyhet tar dig till läckra badorter på tysklands riviera och några av europas mest spännande storstäder, Hamburg och Berlin. I kombination med pittoreska Bornholm är det här en kryssning som har allt.

Vi börjar vår resa med ett avkopplande sjödygn innan det är dags för vårt första strandhugg i Tyskland. Lübeck och mysiga badorten Travemünde hör ihop och det är också här Birkas fartyg lägger till, mitt på strandpromenaden. Härifrån kan du följa med på någon av Birkas guidade utflykter bland annat till Hansastaden Hamburg som ligger cirka 1 timme och 15 minuter med buss från Lübeck.

Nästa stopp är den läckra badorten Warnemünde. Årets stora nyhet är heldagsturen till världsstaden Berlin som ligger cirka 2 timmar med buss från Warnemünde. Ge dig ut på egen upptäcktsfärd eller följ med någon av Birkas guider som tar dig runt bland stadens måsten. Den en gång delade staden Berlin bjuder på en ordentlig portion framtidstro, spännande historia och nya upptäckter bakom varje gathörn.

Innan vi är åter i Stockholm hinner vi även med ett stopp på den pittoreska ön Bornholm. Här blandas stockrosor med små fiskebyar och dansk charm.