Pris per person:
Seafront Lyx: 12.170:-
Seaview Premium: 9.420:-
Seaview Komfort: 8.170:-
Seaview Standard: 7.795:-
Cabin Standard: 6.345:-
I priset ingår:
  • Färdledare
  • Buss Norrtälje-Birkaterminalen t/r
  • Del i vald hyttkategori
  • Fem 3-rätters middagar i Compagniet, första sittningen
  • Fyra frukostbufféer och en brunch
Tillkommer:
  • Avbeställningsskydd: 200 :-/person

Birka- Lübeck, Köpenhamn och Gotland

Ladda ned PDF

Lübeck i en alldeles ny kombination med Köpenhamn. Upplev trivsamma Lübeck och storstadspuls i underbara Köpenhamn. Och soliga Gotland som extra bonus. Följ med på Birkas första 5-dygnskryssning någonsin!

Historiens vingslag känns i Lübeck, drottningen av Hansan, med fem gotiska kyrkor, sju kyrkspiror och den gamla stadsdelen helt omgiven av vatten. Gamla stan är både världsarvsklassad och trivsam med restauranger, caféer och butiker och mängder av små, lugna gränder. För fikafantasten är ett besök hos marsipanmästaren Niederegger ett måste.
Lübeck och mysiga badorten Travemünde hör ihop och det är också här Birkas fartyg lägger till, mitt på strandpromenaden.

Kontinentalt och ändå nära, både traditionellt och trendigt. Upplev Köpenhamns olika ansikten under en dag! Vakna upp med den lilla sjöjungfrun på ena sidan och färgstarka Nyhavn på den andra.

En extra bonus är ett strandhugg på solskensön Gotland. Strosa omkring i rosorna och ruinernas stad Visby eller se mer av den mångfacetterade ön med klintar, raukar, fiskebyar och långa sandstränder.

Vill du se och uppleva ännu mer av resmålen är du välkommen att boka Birkas populära utflykter med buss, båt, till fots eller på cykel.

Allt toppas med en hel värld av upplevelser ombord. God mat, underhållning, shopping och havsutsikt från absolut första parkett.