Pris per person:
Cabin Standard: 5.255:-
Cabin Design: 5.805:-
Seaview Standard: 6.375:-
Seview Komfort: 6.670:-
Seaview Premium: 7.605:-
Seafront Lyx: 9.975:-
I priset ingår:
  • Färdledare från Norrtelje Resebyrå (min. 20 anmälda resenärer)
  • Buss från Norrtälje t/r
  • Del i vald hyttkategori
  • Fyra 3-rätters middagar i Compagniet-första sittningen
  • Tre frukostbufféer och en brunch
Tillkommer:
  • Avbeställningsskydd: 200 :-/person

Birka- Lübeck o Hamburg

Ladda ned PDF

MED STRANDHUGG PÅ BORNHOLM OCH GOTLAND

Trivsamma gränder, marsipan och spännande historia i Lübeck. Eller storstadspuls i hamnstaden Hamburg, med fler broar än självaste Venedig.

Upplev historiens vingslag i trivsamma Hansastaden Lübeck. Föredrar du storstadspuls, följ med till vackra hamnstaden Hamburg, med fler broar än självaste Venedig.

Eko från historien känns i Lübeck, drottningen av Hansan, med sin gamla stadsdel som är helt omgiven av vatten. Gamla stan är både världsarvsklassad och mysig med restauranger, caféer och butiker och mer än 80 små, gömda gränder. Det var också här marsinpanens började sitt segertåg över världen och ett besök hos marsipanmästaren Niederegger är ett måste för alla godisälskare.

Lübeck och mysiga badorten Travemünde hör ihop och det är också här Birkas fartyg lägger till, mitt på strandpromenaden.

Dessutom anordnas både guidade utflykter och busstransport till Hamburg, cirka 1 timme och 15 minuter med buss från Lübeck.

Under kryssningen tillbringar vi också en dag vardera på två vackra öar i Östersjön, Gotland och Bornholm.
Gotland bjuder nästan på en kontinental känsla och är tillräckligt liten för att vi ska hinna uppleva massor på bara en dag: raukar, långa stränder, blommande vägrenar och medeltida gränder i Visby.
Bornholm med sitt alldeles speciella ljus, sägs vara Danmark i ett nötskal och är trots sin litenhet en utmärkt kombination av kultur, natur och historia.

Vill du uppleva ännu mer följer du med på någon av Birkas populära utflykter som erbjuds på alla resmålen.

Kronan på verket är alla upplevelser under själva kryssningen med god mat, dans, musik, underhållning, shopping, massor av aktiviteter och spabehandlingar. Toppat av ljusa sommarkvällar och havsutsikt.