Pris per person:
Seaside Premium LYXA: 5.175:-
Seaside Premium LYXB: 4.975:-
A-hytt utsides: 3.975:-
B-hytt insides: 3.675:-
I priset ingår:
  • Färdledare från Norrtelje Resebyrå (min 20 anmälda resenärer)
  • Buss från Norrtälje t/r
  • Del i vald hyttkategori
  • Två 3-rätters middagar
  • En skaldjursbuffé
  • Två frukostbufféer
  • En brunch

Gdynia (Gdansk) & Visby

Ladda ned PDF

Låt Cinderella visa vägen till Östersjöns pärlor i sommar. På vår sprillans nya kryssning till Gdansk och Visby väntar en oslagbar mix av shopping, historia och soldränkta stränder. Det här är för dig som vill uppleva så mycket som möjligt under en fyradagarskryssning med två dagslånga strandhugg – utan att behöva göra avkall på det bekväma livet till sjöss, där din hytt är ditt flytande hotellrum.

Upptäck polska rivieran med kritvita stränder och Hansastaden Gdansk och njut en hel dag i Visby

Andra kryssningsdagen ankommer  vi till den vackra polska Östersjökusten. Vi lägger till i Gdynia, som tillsammans med Gdansk och Sopot utgör den så kallade Trestaden, tre hopväxta städer där var och en har sin personlighet och charm.

Hamnstaden Gdynia är yngst, och präglas i mångt och mycket av den havsnära atmosfären. Det finns gott om restauranger, caféer, butiker och affärer. Här kan du passa på att shoppa till riktigt bra priser!

Om du istället tar dig till Sopot  kan du njuta av en dag med äkta rivierafeeling. I Polens hetaste badort möts du av eleganta strandpromenader, breda sandstränder i världsklass och stiliga strandhotell. Strosa längs Östersjöns längsta träpir eller slå dig ner vid en av gågatan Monte Casinos alla uteserveringar och insup atmosfären.            Vill du kombinera bad med historia, shopping och mysiga stadspromenader får du inte missa Gdansk, strax söder om Sopot. Den gamla Hansastaden har en spännande historia, det var här andra världskriget började och kommunismen i Östeuropa tog slut. Vi avslutar våra strandhugg med en hel dag på Gotland och Visby.

Välj att boka någon av de utflykter som erbjuds, boka snart, efterfrågan brukar vara stor!