Upplev Höga Kusten ombord på Silja Symphony

Nu kan vi erbjuda kryssning till Höga Kusten och Härnösand med Silja Symphony. Följ med  på en unik kryssning som bjuder på fantastiska naturupplevelser. Njut av vår vackra skärgård och upplev hisnande vyer vid världsarvet Höga Kusten. Ta del av en unik chans att upptäcka världens högsta kustlinje från vattnet medan vi sakta seglar inomskärs i nästan fyra timmar från Härnösand genom Sannasundet till Högakustenbron och Ulvön. Låt blicken klättra uppför de branta bergen, dyka ner i de djupa vikarna och vila på de täta norrländska skogarna. Ombord väntar härliga matnjutningar, underhållning, taxfreeshopping och bad & relax.

Pris från 2175:- per person.

I priset ingår: Kryssning del i Promenadhytt. 2 Middagar och 2 Frukostar.


Kryssningen sker varje fredag till och med 18 september, med premiär 21 augusti. Fartyget avgår kl 16.00 från Värtahamnen, ankomst i Härnösand kl 10.30. Här får du fem timmar i land, och TallinkSilja erbjuder självklart en rad fina utflykter för att se till att du får en minnesvärd upplevelse. Vi är hemma i Stockholm igen söndagen kl 14.00. 
Öppna dina sinnen, välkommen till Höga Kusten.

För din egen trygghet så har arrangören vidtagit en rad säkerhetsåtgärder såväl i terminalen som ombord på fartygen för att förhindra smittspridning. Ombord på fartyget finns det gott om utrymme och därmed möjlighet till social distansering. 

För bokning och mer information ring oss på tel. 0176-12500, maila eller kom in i vår butik på Lilla Torget 3.

Du har väl inte missat att följa oss på Facebook och Instagram, där vi kontinuerligt lägger upp aktuella kampanjer samt spännande resor!