Skip to main content

Fotbollsweekend i Liverpool 1-4 december

Följ med på en weekendresa till Liverpool för att se stadens hemmalag möta Fulham FC på Anfield! Passa även på att upptäcka mer av stadens sevärdheter och historia med några spännande utflykter – Magical Mystery Tours som är en guidad tur i The Beatles fotspår, förboka ett besök i ombyggda Anfield Stadium & Museum eller ta en shoppingtur längst Liverpool One! Vi bor i centrala Liverpool som ger oss möjligheten att upptäcka ännu mer av staden!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Vi möter vår färdledare, Rolf ”Gruvan” Rundström och resenärer från Skellefteå på Arlanda och börjar vår resa till Manchester. Med egen buss tar vi oss till vårt centralt belägna hotell i Liverpool, se nedan. Förboka gärna Magical Mystery Tours, en bussguidning till legendariska platser där medlemmarna i The Beatles träffades och växte upp, se nedan.

 • Dag 2

  Dagen är vår! Det finns tid för shopping, exempelvis på Liverpool One som är ett shoppingcenter med drygt 100 butiker, perfekt att handla julklappar i. LFC-souvenirer inför matchen köper du i deras egna butiker i centrala stan. Trendiga området Albert Dock bjuder på restauranger och barer eller gör ett besök på konstmuseet Tate Liverpool eller Marinmuseet- Merseyside. Denna dag åker vi på turen med ett besök på ombyggda Anfield Stadium & museum- förbokas, se nedan. (F)

 • Dag 3

  Nu laddar vi för avspark. Innan matchen tar vi ett besök på en supporterpub för att komma i stämning med Liverpool-fansen. Efter matchen kan vi stanna kvar på en pub eller ta bussen tillbaka mot centrala stan. Senare på kvällen kan det vara läge att upptäcka Liverpools nattliv . (F) Matchtid meddelas närmare avresa.

 • Dag 4

  Efter frukost säger vi tack till Liverpool och beger oss mot Manchester Airport som tar oss tillbaka till Arlanda. (F)

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
1/12ArlandaFotbollsweekend 2023På förfrågan11 395:-Boka på väntelista
Resekalender
1/10Rogers Resa Viking Line från 1 195:-
Kontakta oss