Dagsprogram

 • 1 dec

  Vi samlas på morgonen i Norrtälje för färd mot Arlanda och Tjeckiens huvudstad- Prag. Väl framme möter vår svensktalande guide och vi tar en privat buss för incheckning på vårt centralt belägna hotell. På kvällen samlas vi igen för en gemensam välkomstmiddag på White Horse, en äkta tjeckisk källarrestaurang i Gamla Stan där vi njuter av god mat och musikunderhållning.

 • 2 dec

  Efter frukost ska vi se mer av Prag med vår guide. Efter en kort bussresa promenerar vi genom Pragborgsområdet, Lillsidan. En 3-rätters lunch serveras på Malostranska Beseda. Huset är ursprungligen ett rådhus men är numera välkänt som en musikklubb med en populär öllounge och restaurang.
  Efter lunch fortsätter vi över Karlsbron för att avsluta turen på Gamla Stans torg. Eftermiddagen lämnas fri för egna aktiviteter och middag på egen hand.

 • 3 dec

  Nu väntar stadens vackra julmarknader och vår färdledare ger dig tips på några av de trevligaste. Vi samlas på kvällen för en tur med en historisk spårvagn och vi skålar i mousserande vin och dragspelmusikanter står för underhållningen. Kvällen avslutas med vår avskedsmiddag på restaurang Gourmet Club som serverar vällagad mat, härlig atmosfär och livemusik .

 • 4 dec

  : Dags för hemresa! Vår transferbuss hämtar på hotellet för färd emot Prags flygplats. Väl på Arlanda där vi landar ca 14.00 väntar vår buss för resa tillbaka till Norrtälje.