Skip to main content

Kryssning med Royal Caribbean till S:t Petersburg

Stockholm-Visby-Kotka-Tallinn-S:t Petersburg-Stockholm

Följ med på vår kryssning med Royal Caribbeans Voyager of the Seas. Första stopp blir en dag i Visby för att sedan få möjlighet att utforska  S:t Petersburg i två dagar där en heldagsutflykt med lunch ingår i priset.

Njut även av Östersjöns medeltida pärlor Tallinn och Visby samt av livet ombord.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 26 juni

  Vi lämnar Norrtälje med buss vid lunchtid mot Stockholm och kl. 16.30 avgår Voyager of The Seas. En vacker kryssning startar genom Stockholms skärgård och om vädret tillåter kan vi njuta av utsikten från övre däck. Nu väntar spännande hamnar och härlig tillvaro ombord. Vår första middag äter vi tillsammans i huvudrestaurangen.

 • 27 juni: Visby

  Som första stopp väntar vackra Visby. Förboka en utflykt till populära Fårö, hyr en cykel och upplev Visby från cykelsadeln, bada i havet eller strosa runt innanför muren. Valmöjligheterna är stora på denna pärla till ö.

 • 28 juni: Kotka

 • 29 juni: Tallinn

  Dagens stopp är Tallinn som är den bäst bevarade medeltidsstaden i norra Europa och finns också med på UNESCOs världsarvslista. Kyrkor och kloster, charmiga bakgator och livfulla torg sätter sin prägel på den vackra gamla staden och här väntar oss många spännande kulturella upplevelser.

 • 30 juni: S:t Petersburg

  S:t Petersburg är känd för det vackra Vinterpalatset, floden Neva, Eremitaget och alla kanaler. Inte helt överraskande finns den med på UNESCO: s världsarvslista. Staden är ett magiskt möte mellan öst och väst och anses idag vara Rysslands kulturella pulsåder. För att få en bra överblick av staden gör vi en heldagsutflykt med lunch där vi bl. a. besöker Eremitaget med världens största samling av målningar, den karaktäristiska Uppståndelsekyrkan och Isakskatedralen .

 • 01 juli: S.t Petersburg

  För att utforska S:t Petersburg lite mer finns ett flertal utflykter att boka vilket krävs för att man ska få gå iland. Alternativt njuter vi av en härlig dag vid poolen ombord med en paraplydrink.

 • 02 juli: Till havs

  Passa på att nyttja fartygets alla faciliteter den här dagen. Prova de häftiga vatten-rutschbanorna eller surfa på vågorna i Flowrider. Du kan snöra på sig skridskorna och prova fartygets isbana. Den nydesignade SPA-avdelningen erbjuder avkopplande behandlingar för alla och här finns också ett träningscenter. Kvällens middag intar vi gemensamt i specialrestaurangen Chop´s Grille där vi njuter av härligt kött eller välsmakande fisk- och skaldjursrätter.

 • 03 juli

  Vi ankommer till Stockholm kl 07.00. Efter frukost kliver vi av fartyget och påbörjar färden hemåt igen mot Norrtälje.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
26/6NorrtäljeKryssning med Royal Caribbean till S:t PetersburgMer än 812 975:-Boka

Hotell

Voyager of the Seas
Royal Caribbeans uppgraderade fartyg ”Voyager of The Seas” tar emot 3114 gäster och har en besättning på 1185. Ombord kan du antingen få en semester full av äventyr t ex om du vill bemästra vågorna i...
Resekalender
Kontakta oss