Skip to main content

Kryssning Medelhavet med MSC Cruises 21-29 september 2023

Nu med dryckespaket easy inkluderat!

Våra kryssningar i Medelhavet är otroligt populära och det är lätt att förstå varför! Upplev flera härliga resmål under en vecka men packa bara upp en gång! Ombord ingår mat och dryck, t.o.m. dricksen är inräknad! Dessutom underhållning i världsklass. I år kryssar vi med eleganta och glamorösa MSC Divina som tar oss från de historiskt rika öarna Sicilien och Malta till de trendiga och soldränkta öarna Santorini och Mykonos .

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 21 sep

  Vi lämnar Norrtälje tidig morgon och från Arlanda flyger vi till Rom där vi landar 10.45. Efter incheckning på vårt hotell promenerar vi till en trevlig lunchrestaurang. Efter lunch väntar en sightseeing med vår svensktalande guide där vi möter den härliga italienska atmosfären bland stadens kulturminnen. Middag och kvällen på egen hand

 • 22 sep: Rom-Civitaveccia

  Förmiddagen är fri och vi checkar ut från hotellet mitt på dagen för en färd till Civitavecchia där vi kliver ombord på MSC Divina som avgår kl. 17. Njutbara dagar ombord och spännande destinationer väntar! Boka till utflykter eller utforska på egen hand.

 • 23 sep: Syrakusa, Sicilien

  Vårt första stopp blir hamnstaden Syrakusa som ligger på Siciliens östkust. Syrakusa är en av de vackraste sicilianska städerna. Staden grundades redan 734 år f.Kr. och skyddas av skyddshelgonet Lucia. Boka en utflykt till Ortigia, en ö med broförbindelse med små badställen, trevliga barer och vackra hus eller utforska Syrakusa på egen hand. Första gemensamma middagen ombord på kvällen innan vi ställer kosan mot nästa mål, Malta.

 • 24sep: Valletta, Malta

  Idag besöker vi Valletta på Malta, mitt i Medelhavet, och som är EU:s minsta huvudstad, omgiven av bastanta stadsmurar och blått vatten. 1980 upptogs staden på UNESCO:s världsarvslista. Promenera i Upper Barrakka Garden, en vacker park med utsikt över Grand Harbour, besök St. Johns Co-Cathedral eller varför inte gå på en guidad tur i War Headquarter Tunnels som består av 28 000 kvm underjordiska tunnlar.
   

 • 25 sep: Till havs

  Spendera dagen med det du tycker mest om! Kanske börja dagen med en god frukost i hytten (levereras gratis) för att sedan slappna av i en solstol på pooldäck med en god bok. Har du drömt om att köra Formel-1? Då har du chansen att testa F1-simulatorn ombord. Det finns tid att utforska fartyget och hitta dina smultronställen, möjligheterna ombord är många för att få en härlig dag till havs.

 • 26 sep: Santorini, Grekland

  Välkommen till Santorini, en av två vackra öar som tillhör Kykladerna som vi ska besöka. Ön är känd för sina vitkalkade hus som ringlar sig längs med bergsväggen i Egeiska havet, ett välkänt vykortsmotiv och som bjuder på dramatiska vyer och vackra stränder. Här finns också möjlighet att shoppa hantverk, läder och antikviteter. Vi kastar loss kl. 16 och beräknas anlända till Mykonos ca.5 tim. senare. Här finns det möjlighet att uppleva Mykonos bubblande och häftiga nattliv innan du återvänder till fartyget!

 • 27 sep: Mykonos, Grekland

  Spendera förmiddagen i vackra, lyxiga och trendiga Mykonos stad med slingrande gränder mellan de vitkalkade husen med sina blåa portar. Shoppa i de fina små butikerna, ta en kaffe vid strandkanten vid det fantastiskt klarblåa vattnet och har ni tur så kanske ni stöter på den berömda pelikanen som går runt i stan och tigger fisk. Ta ett dopp i det kristallklara vattnet innan MSC Divina avgår kl. 14.

 • 28 sep: Till havs

  Ännu en dag ombord att njuta av fartygets alla faciliteter!

 • 29 sep

  Vi ankommer till Civitavecchia kl. 9 på morgonen och vår privata buss tar oss till flygplatsen och flyger till Arlanda via Köpenhamn, där vi landar ca 20.30. Buss åter till Norrtälje.

Karta

Resekalender
1/10Rogers Resa Viking Line från 1 195:-
8/10CostadelSol från 14 990:-
8/10Dansbandskryssningfrån 2 495:-
14/10Baskien och Riojafrån 25 995:-
12/11Premium Madeirafrån 15 375:-
Kontakta oss