Dagsprogram

 • Dag 1

  Vi lämnar Norrtälje tidigt under morgonen och landar i Köpenhamn ca 12.00. Vår buss hämtar oss på flygplatsen och tar oss till hamnen. Klockan 17.00 kastar vi loss och en vacker kryssning påbörjas.

 • Dag 2

  Denna dag spenderas till havs och vi får möjlighet att
  njuta av fartygets alla faciliteter.

 • Dag 3

  Fjordlandskapet med Geirangerfjorden som höjdpunkt beskrivs som unikt och exceptionellt vackert. Den är som djupast ca 260 meter, medan fjällen runt omkring sträcker sig upp mot 1 600 1 700 m ö.h. Detta är en naturupplevelse du sent ska glömma. Vi lägger till med ankare vid Hellesylt. Boka gärna en utflykt för att uppleva så mycket som möjligt under dagen här.(08.00-21.00)

 • Dag 4

  Ålesund har utsetts till Norges vackraste stad, känd för sin Jugend arkitektur och sitt unika läge. Staden är byggd på flera olika öar längst ut i Geirangerfjorden med fin utsikt över fjordlandskapet och Sunnmörsalperna . Vill du se ännu mer av det vackra landskapet kan du ta en dagstur längs den spännande Trollstigen eller själv gå upp de 418 trappstegen till Akslafjället mitt i staden. När du går runt på stadens gator kommer du upptäcka den tydliga arkitekturen med spiror, torn och detaljrika ornament. (07.00 17.00)

 • Dag 5

  Den lilla byn Flåm ligger i Aurlandsfjorden och omges av branta berg, dundrande vattenfall och smala dalar. Varför inte passa på med en upplevelse utöver det vanliga? Flåmsbanan har nämligen utsetts till världens mest fantastiska tågresa. Resan tar
  dig från fjorden till bergstopparna. Under den 20 kilometer långa tågresan får du se älvar som flyter genom djupa raviner, vattenfall som forsar nedför branta, snöklädda berg och fjällgårdar som liksom klänger sig fast utmed bergssidorna.(07.00-17.00)

 • Dag 6

  En dag till havs att koppla av.

 • Dag 7

  Den tyska hamnstaden Kiel är en perfekt utgångspunkt
  att uppleva Hamburg eller Lübeck, som är vida känd för sin väl bevarade medeltidscharm. (09.00 18.00)

 • Dag 8

  Vi ankommer till Köpenhamn tidig morgon och tar vår
  privata buss till flygplatsen och reser därefter mot Sverige, där vi landar ca 17.00. Buss åter till Norrtälje.