Skip to main content

Nyårsresa till Island 30 december 2023 - 3 januari 2024

Fira in det nya året på Island! Under denna resa får vi uppleva fantastiska platser som bland annat Blå Lagunen och den Gyllene Cirkeln. Väl på nyårsafton avnjuts en middag på restaurang Kopar, precis intill Reykjaviks hamn. Sedan beger vi oss ut på en kryssning och firar in tolvslaget och ser fyrverkerierna över Reykjavik!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Efter en drygt tre timmar lång flygresa landar vi på Island cirka 15.00. Med transferbuss tar vi oss från flygplatsen till den magiska Blå Lagunen. Endast 15 minuters bussresa från flygplatsen ligger denna oas med 37 gradigt, välgörande vatten. På plats vid den Blå Lagunen avnjuter vi en härlig välkomstdrink. Därefter åker vi till det fantastiska hotellet ”Hotel Alda” inne i Reykjavik.

 • Dag 2

  På kvällen väntar en femrättersmiddag med tillhörande vinpaket på den fantastiska restaurangen Kopar med vyer över Reykjaviks hamn. Vid 23-tiden promenerar vi till fartyget, avnjuter ett glas mousserande vin innan vi åker ut på en nyårskryssning. Väl där njuter vi av de spektakulära fyrverkerierna. Ombord finns bar och varma overaller att låna.

 • Dag 3

  Idag kan du njuta av en helt ledig dag alternativt så erbjuder vi en mängd olika utflykter som ni kan välja mellan på denna resa till Island. Upplev valskådning, norrskenet, ridturer, isgrottor, tur med snöskoter, FlyOver Iceland och mycket mer.

 • Dag 4

  Vi samlas i hotellets lobby och ger oss ut tillsammans med en guide till den fantastiska Gyllene Cirkeln. Utflykten innefattar nationalparken Thingvellir där Europas och Amerikas kontinentalplattor möts, Geysir-området med dess varma källor och det sagolika vattenfallet Gullfoss. Vi är tillbaka på hotellet ca kl 18 och kvällen tillbringar ni på egen hand.

 • Dag 5

  Efter en fullmatad nyårsresa till Island har det blivit dags för hemresa igen. Vår transferbuss hämtar oss tidig morgon på hotellet och kör oss till flygplatsen för hemfärd.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
30/12ArlandaNyårsresa Island219 990:-Boka
Resekalender
1/12Fotbollsweekend 2023från 11 395:-
Kontakta oss