Pris per person:
Svit: 6.275:-
Seaside premium LyxA: 5.875:-
Seaside premium LyxB: 5.575:-
A-hytt utsides : 4.275:-
B-hytt insides: 3.675:-
I priset ingår:
  • Färdledare från Norrtelje Resebyrå (min 20 resenärer)
  • Buss från Norrtälje t/r
  • Del i vald hyttkategori
  • Två 3 rätters middagar, en skaldjursbuffé, två frukostbufféer och en brunch.
Tillkommer:
  • Enkelhyttstillägg på förfrågan:
  • Avbeställningsskydd 6% av resans pris:

Solskensön Bornholm och världsarvet Visby

Ladda ned PDF

Missa inte chansen till en helt unik långkryssning till danska Bornholm och därefter till Visby. Det här är en sommardröm för hela familjen med kritvita stränder, spännande utflykter och inte minst tre kvällar i skärgården ombord på kryssningsfartyget Viking Cinderella.

Solskensön Bornholm kombinerar hisnande vita vyer utmed kusten med idylliska gränder i Rönne och de karakteristiska korsvirkeshusen i den gamla delen av staden. Världsarvsstaden Visby med de slingrande, rosenprydda gränderna, ringmuren och medeltida kyrkorna tar dig tusentals år tillbaka i tiden.

Här inbjudes vi till en Östersjökryssning med två av dess vackraste och mest dramatiska öar, Bornholm och Gotland. Du väljer själv om du vill upptäcka pärlorna på egen hand eller att boka en utflykt för att få se mer av dem med en guide som berättar allt du vill veta. Besök ett av Bornholms fiskrökerier innan du tar ett dopp från en kritvit sandstrand. I både Rönne och Visby erbjuder lokala tillverkare av mat, godsaker och hantverk sina produkter. Ombord på Cinderella kan vi njuta av kulinariska upplevelser , glittrande underhållning, lek och bus för de yngre, och trevlig samvaro.