Skip to main content

Sparesa till Tallinn 7 - 11 april 2024

Möt våren i Tallinn och få en riktig Spa-boost i stadens mest spännande poolområde och största wellnesscenter på nyrenoverade Tallink Spa & Conference Hotel. Dessutom finns det tid för att upptäcka staden som kombinerar gamla och nya traditioner på ett spektakulärt sätt. Gamla Stan som finns med på UNESCOS världsarvslista möter nya Kalamaja, nya kreativa kvarter med vinbarer, restauranger, ölpubar och designbutiker.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Avresa med buss från Norrtälje för att borda Tallink Silja Lines Baltic Queen i Värtahamnen, Stockholm som avgår 17.30. Väl ombord checkar vi in i våra hytter för att redan vid fartygets avgång samlas för att äta en två-rätters middag på Grill House inkl. dryckespaket. I Starlight underhåller ett coverband eller DJ, i Sea Pub en trubadur men föredrar du ett lugnare ”häng” är det Manhattan Piano Bar som gäller. Baren är som tagen ur en tidig film från Hollywood med sin glamour och naturvita inredning. Ombord finns även en svensk kryssningsvärd som håller i musikquiz och allsång! Ett brett utbud av underhållning alltså.

 • Dag 2

  Dagen startar med en härlig frukost i Grill House innan vi anländer till Tallinn 10.15 (lokal tid). Här möter vi vår svensktalande guide som med buss tar oss på en sightseeing så vi får en bra överblick av staden och naturligtvis höra mycket spännande historia. Promenad och buss. Därefter väntar Tallink Spa & Conference Hotel på oss. Det ligger centralt i Tallinn med gångavstånd från hamnen och Gamla stan. Hotellets design är inspirerat av nordisk natur och har inbjudande restaurang och bar. Incheckning 15.00.

 • Dag 3

  Frukostbuffé. En hel dag på egen hand. Antingen lockar Spa-avdelningen med bad i poolerna och behandlingar men en promenad upp till Gamla Stan i vårsolen är ett bra alternativ. Gammalt möter nytt och tradition möter nytänkande. Detta märks i utbudet av caféer, restauranger, pubar och barer. Du hittar allt från trendiga mikrobryggerier till internationella vinotek.

 • Dag 4

  Frukostbuffé. Vi blir upphämtade av vår buss som tar oss på en utflykt till TV-tornet – en utsiktsplattform på 170 meters höjd som erbjuder en fantastisk utsikt över huvudstaden. Vi får även en guidad vandring på plats samt lunch. Efter utflykten tar vi oss till Tallink Silja Lines terminal för att installera oss i våra hytter. 17.30 (lokal tid) väntar en middag i Grande Buffét inkl. dryck. Baltic Queen avgår 18.00. Kvällens underhållning och shopping i Taxfree-butiken väntar.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
7/4StockholmSparesa TallinnMer än 85 975:-Boka

Hotell

Tallink Spa & Conference Hotel
Tallink Spa & Conference Hotel ligger i centrala Tallinn med gångavstånd från hamnen till Gamla stan. På hotellets spaavdelning - Aqua Spa - finns bastu, ångbad, en större pool, jacuzzis och poolbar...
Resekalender
1/12Fotbollsweekend 2023från 11 395:-
Kontakta oss