Skip to main content

Spa-resa till Tallinn 27-31 augusti

 

Vårens populära spa-resa till Tallinn återkommer i höst. Få en riktig Spa-boost i stadens mest spännande poolområde och största wellnesscenter på nyrenoverade Tallink Spa & Conference Hotel. Dessutom finns det tid för att upptäcka staden som kombinerar gamla och nya traditioner på ett spektakulärt sätt. Gamla Stan som finns med på UNESCOS världsarvslista möter nya Kalamaja , nya kreativa kvarter med vinbarer, restauranger, ölpubar och designbutiker.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Söndag

  Avresa med buss från Norrtälje för att borda
  Tallink Silja Lines Baltic Queen i Värtahamnen, Stockholm som avgår 17.30. Väl ombord checkar vi in i våra hytter för att redan vid fartygets avgång samlas för att äta en två rätters middag på Grill House inkl. dryckespaket. I Starlight underhåller ett coverband eller DJ, i Sea Pub en trubadur men föredrar du ett lugnare ”häng” är det Manhattan Piano Bar som gäller. Baren är som tagen ur en tidig film från Hollywood med sin glamour och naturvita inredning. Ombord finns även en svensk kryssningsvärd som håller i musikquiz och allsång! Ett brett utbud av underhållning alltså.

 • Måndag

  Dagen startar med en härlig frukost i Grill House innan vi anländer till Tallinn 10.15 (lokal tid). Här möter vi vår svensktalande guide som med buss tar oss på en sightseeing så vi får en bra överblick av staden och naturligtvis höra mycket spännande historia. Promenad och buss. Därefter väntar Tallink Spa & Conference Hotel på oss. Det ligger centralt i Tallinn med gångavstånd från hamnen och Gamla stan.
  Hotellets design är inspirerat av nordisk natur och har inbjudande restaurang och bar. Incheckning 15.00.

  I Aqua Spa kan vi njuta i flera jacuzzis, en uppvärmd utomhuspool, fontäner och simbassänger. Här finns
  även både turkisk hamam och finsk sauna för bastuentusiasten. Vi har obegränsat inträde till pool och bastuavdelningen under vår vistelse. Aqua Spa beauty and wellness center erbjuder en mängd olika
  typer av prisvärda behandlingar inom skönhet och hälsa, boka dessa i förväg. I vårt hotellpaket ingår en klassisk massage och en fuktgivande paraffinbehandling för händer eller fötter. Boka tid för dem! För kvällens middag på egen hand finns ett brett utbud av restauranger i Gamla Stan, Kalamaja eller så
  stannar du på hotellets restaurang Nero efter en dag med sightseeing och bad.

 • Tisdag

  Frukostbuffé. En hel dag på egen hand. Antingen lockar Spa-avdelningen med bad i poolerna och behandlingar men en promenad upp till Gamla Stan i vårsolen är ett bra alternativ. Gammalt möter nytt och tradition möter nytänkande.
  Detta märks i utbudet av caféer, restauranger, pubar och barer. Du hittar allt från trendiga mikrobryggerier till internationella vinotek.

 • Onsdag

  Frukostbuffé. Upptäck det rika kulturlivet i Tallinn, här finns ett stort utbud av muséer och sevärdheter att besöka, där inte bara utställningarna är intressanta utan även byggnaderna de ligger i. Utcheckning på hotellet på eftermiddagen och sedan en gemensam promenad ner till Tallink Silja Lines terminal för att installera oss i våra hytter. 17.30 (lokal tid) väntar en middag i Grande Buffét inkl. dryck. Baltic Queen avgår 18.00. Kvällens underhållning och shopping i Taxfree-butiken väntar.

 • Torsdag

  Frukost i Grill House innan vi ankommer till Stockholm 10.15 och vår buss tar oss åter till Norrtälje. Vi har fått en riktig Spa-boost och är redo för att möta våren fräscha och fullmatade med alla minnen som Tallinn har bjudit på!

Resekalender
1/10Rogers Resa Viking Line från 1 195:-
8/10CostadelSol från 14 990:-
8/10Dansbandskryssningfrån 2 495:-
14/10Baskien och Riojafrån 25 995:-
12/11Premium Madeirafrån 15 375:-
Kontakta oss