Skip to main content

MSC Euribia

MSC Euribia är uppkallad efter den forntida gudinnan Eurybia som utnyttjade vindarna och vädret för att bemästra havet. Det som är väldigt unikt med fartyget är att de har förvandlat skrovet till ett konstverk. Det är inte bara olika däckplanen som erbjuder många orginalkonstverk, för första gången är skrovet ett visuellt mästerverk som ska symbolisera farygets engagemang till havet. 

MSC Euribia erbjuder fem enastående och unika pooler samt en av de största vattenparkerna till havs. Här finns de generöst med aktiviteter!

För de som gillar shopping kommer man lockas till Galleria Euribia som innefattar både huvud- och specialrestauranger samt många butiker! 

Aurea Spa på MSC Euribia är en plats för avkoppling, välbefinnande och skönhet. Här erbjuds ett exklusivt område med bastu, ångbad och bubbelpool. En proffessionell frisör- och nagelsalong och en barberare finns ombord. 

Ombord finns det det 10 restauranger och 21 barer som alla erbjuder en unik upplevelser som passar samtliga tycken och smaker!

Under dagen kan man spendera sin tid vid poolen eller koppla av vid spa:at. Under kvällen kan man dansa på de dedikerade klubbarna och njuta av musiken. 

 

Fritextsökning
Kontakta oss
Öppettider:
  • Vardagar
    10:00 - 17:00
  • Telefontid från 09:00
För övriga tider kontakta oss för tidsbokning.
Adress:
Norrtelje Resebyrå
Lilla Torget 3
761 30 Norrtälje