Skip to main content

Om oss

Vi har drivit Norrtelje Resebyrå sedan 1991. Ni hittar oss i inbjudande lokaler på Lilla Torget i Norrtälje. 

Vi arbetar med ett brett sortiment av reseprodukter och är en IATA-certifierad resebyrå. Vi säljer reguljära flygbiljetter, både inrikes och utrikes, charterresor, tågbiljetter och båtbiljetter. Vi kan erbjuda paket med hotell, hyrbil, transfer och andra evenemang för resan.

Våra specialresor och temaresor innebär olika resepaket med bland annat färdledare, spännande resmål och aktiviteter, det har blivit en mycket uppskattad produkt. Många av våra återkommande kunder uppskattar tryggt resande med det lilla extra, ofta med buss från Norrtälje.

Sussi Läkk Hesselius, Helen Thylin och Emmy Söderstrand är ansvariga för våra privatresor och Stefan Andersson är ansvarig för våra affärsresor. Vår ekonomiavdelning sköts av Eva Karlsson och företaget ägs och drivs av Lars-Åke Radojewski. Tillsammans har vi många års erfarenhet av resebranschen. 

Vi är medlemmar i Svenska Resebranchföreningen och för din trygghet ställer vi resegarantier hos Kammarkollegiet!

Allmänna resevillkor för paketresor från 2018-06-28 samt dina rättigheter vid köp av paketresa.

Norrtelje Resebyrå ingår i TRAVEL SUPPORT, Sveriges ledande samarbetsorganisation för fristående reseföretag. Över 100 reseföretag är anslutna till Travel Support, vilket ger oss möjlighet att utnyttja de leverantörsavtal som Travel Support tecknat med flygbolag, tågbolag, hotellkedjor, biluthyrare och många andra reserelaterade tjänster.

 

Butiken är öppen:

Måndag – Fredag: 10.00-17.00

Lördagar: Stängt

Söndag: Stängt

Kontaktuppgifter

Telefon: 0176-125 00

Epost: info@norrteljeresebyra.se

Norrtelje Resebyrå
Lilla Torget 3
761 30 Norrtälje

Fritextsökning
Resekalender
Kontakta oss
Öppettider:
  • Vardagar
    10:00 - 17:00
  • Telefontid från 09:00
För övriga tider kontakta oss för tidsbokning.
Adress:
Norrtelje Resebyrå
Lilla Torget 3
761 30 Norrtälje