Skip to main content

Hurtigruten

Hurtigruten

När du reser med Hurtigruten besöker du inte bara norska kusten- du blir en del av den. Från det ögonblick du sätter foten ombord kommer du märka av den speciella atmosfären. Trots det rofyllda lugnet och den sakta färden genom det vackra landskapet kommer dina sinnen att skärpas. De stora däcksytorna och panorama-salongen på fartyget tar oss närmare naturen så att vi kan njuta fullt av utsikten över det skiftande landskapet. Boka extra utflykter för att maximera din naturupplevelse!

Som en del av din upplevelse önskar Hurtigruten att du skall få ta del av de norska mattraditionerna och använder därför så mycket närproducerat och årstidsbaserat som möjligt. Under resans gång serveras du allt från plommonrenar från Finnmark, torsk från Lofoten, fisksoppa från Bergen till bakad röding från Sigerfjord. Hurtigruten tar dina smaklökar på en resa längs hela Norge!

Segla genom fyra årstider. Aktiviterna ombord, maten som serveras och utflykterna ändras för att spegla årstiderna och de farvattnen Hurtigruten seglar i. Vår, sommar, höst eller vinter - vad väljer du? 

Geirangerfjorden, Trollfjorden, vackra Lofoten och Vesterålen. Naturen är storslagen längs norska kusten. 

Kontakta oss så hjälper vi dig att planera din resa.

Fritextsökning
Resekalender
23/4Spa-resa till Tallinnfrån 4 850:-
26/4Island från 14 750:-
4/5Svalbard från 19 975:-
4/5Toscana - en resa för alla smakerfrån 16 275:-
12/5Hurtigruten 12-18 maj 2023från 18 975:-
Kontakta oss
Öppettider:
  • Vardagar
    10:00 - 17:00
  • Telefontid från 09:00
För övriga tider kontakta oss för tidsbokning.
Adress:
Norrtelje Resebyrå
Lilla Torget 3
761 30 Norrtälje