Skip to main content

Höstkryssning Riga 22 - 24 september 2024

Följ med på en höstkryssning till Riga med Birka Gotland! Upptäck staden på egen hand eller följ med på en utflykt till Jurmala och baltiska Rivieran. Under denna resa väntar prisvärd shopping, mysiga uteserveringar och god mat.

Väl ombord kan ni shoppa loss i taxfree-butiken, unna er en spaupplevelse i nya Archipelago Spa, dansa loss till levande musik och njuta av något svalkande i baren – det här är semester när den är som bäst!

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 22 september - söndag

  Avresa med buss mot Stadsgårdsterminalen , incheckning. Ombord på Birka Gotland finns det något för alla - god mat, shopping, spa, underhållning och dans! Vi börjar resan med en smakrik trerättersmiddag inkl. vinpaket i restaurang Salongen. Under kvällen tar vi del av kvällens underhållning – Birka Gotland show som hyllar våra vackra landskap och resmål genom sång och dans.

 • 23 september - måndag: Riga

  Frukostbuffé. Efter en lång sovmorgon når vi vårt mål – Riga. Välj att upptäcka staden genom guidade utflykter eller utforska den på egen hand. En guidad panoramatur kanske lockar eller en tur till den populära kur – och badorten Jurmula. Om ni hellre upplever Riga på egen hand kan vi rekommendera ett besök i Gamla stan som grundades redan 1201 och är listad som ett av Unescos världsarv. Här kan ni strosa bland Europas största marknadsplats som består av fem saluhallar – alla med ett eget tema. Väl ombord väntar den ljuvliga skaldjursbuffén.

  Riga
 • 24 september - tisdag: Hemresa

  Vi startar morgonen med en brunch. Resan tillbaka till Stockholm spenderas kanske bäst på panoramadäck med milsvid utsikt över glittrande hav och grönskande öar. När vi angör Stadsgården har du hela kappsäcken full av varma upplevelser.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
22/9NorrtäljeLångkryssning Riga73 975:-Boka

Hotell

Birka Gotland
Välkommen ombord på Östersjöns nya nöjeskryssare, Birka Gotland – Viking Lines och Gotlandsbolagets gemensamma storsatsning. Här kommer du att kunna njuta av god mat, shopping, spa, underhållning och...