Skip to main content

Kryssning medelhavet med MSC Cruises 17-25 september 2024

Att kryssa i Medelhavet är otroligt populärt och det ger oss upplevelser på fantastiska destinationer.

 Under veckan packar du bara upp en gång men varje dag har du en ny utsikt från fartyget! Ombord ingår allt från underhållning i världsklass, utomhusaktiviteter till mat och dryck, t.o.m. dricksen är inräknad!

I år kryssar vi med MSC Seaview – ett stort och glamoröst fartyg som kommer ta oss från historiska Rom, vidare till bland annat vackra semesterön Mallorca, glamorösa Cannes och charmiga La Spezia.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1

  Vi lämnar Norrtälje tidig morgon och från Arlanda flyger vi till Rom via München där vi landar cirka 12.00. Efter incheckning på vårt hotell promenerar vi till en trevlig lunchrestaurang, därefter väntar en guidad panoramatur. Resterande dagen fri. Middag och kväll på egen hand.

  Dag 1
 • Dag 2

  Förmiddagen fri, sedan checkar vi ut från hotellet för en färd mot Civitavecchia där vi kliver ombord på MSC Seaview som avgår 19.00. Njutbara dagar ombord och spännande destinationer väntar! Boka till utflykter eller utforska på egen hand.

  Dag 2
 • Dag 3

  Till havs. Spendera dagen med det ni tycker mest om! Slappna av i en solstol på pooldäck med en god bok. Det finns tid att utforska fartyget och hitta dina smultronställen, möjligheterna ombord är många för att få en härlig dag till havs.

  Dag 3
 • Dag 4

  Vårt första stopp blir hamnstaden Palma de Mallorca – den största och kulturrikaste staden på hela ön. De smala gatorna fylls av musik, uteserveringar, shopping och på stränderna radas parasoll och solstolar upp. Om ni önskar uppleva fantastisk arkitektur kan ni besöka Mallorcas katedral som byggdes på 1200-talet. Efter en dag i Palma samlas vi ombord för en gemensam middag innan vi färdas vidare mot vårt nästa mål – Barcelona.

  Dag 4
 • Dag 5

  Idag besöker vi Barcelona – staden som är fylld av historia, konst och storslagen arkitektur. Missa inte att besöka La Sagrada Familia – ett av de mest kända byggnadsverken i världen. Ta gärna en promenad förbi Barri Gótic (de gotiska kvarteren) där 2000 år gammal historia sträcker sig tillbaka med dess smala och slingrande gator i Barcelonas hjärta. Passa även på att besöka stranden innan det är dags att kliva ombord igen på fartyget.

  Dag 5
 • Dag 6

  Välkommen till den Franska Rivieran och Cannes! Staden som erbjuder lyx och glamour tillsammans med en härlig badort! Promenera längs den palmkantade strandpromenaden La Croisette, där även shopping lockar! Besök Cannes charmiga småstadshamn, där lyxyachterna ligger sida vid sida med de lokala fiskebåtarna. En stad fylld av variation!

 • Dag 7

  Den färgglada staden Genua, som ligger utmed den Italienska Rivieran har mycket att erbjuda för oss besökare när det gäller underhållning, fantastiska utsikter och romantiska platser. Staden är rik på historiska monument och moderna sevärdheter. Upplev gamla gränder, palats, medeltida murar, klocktorn och kommunala hissar – som tar er från en nivå av denna brant sluttande stad till en annan.

  Dag 7
 • Dag 8

  La Spezia – perfekta utgångspunkten för er som drömmer om att besöka Cinque Terre, Portofino, Lucca, Pisa och Florens. Om ni istället önskar spendera er dag i La Spezia kan ni promenera längs gågatan Via Prione som har ett stort utbud av modebutiker, restauranger och marknader. Ni hinner upptäcka och uppleva Italiens kust innan det är dags för att kliva ombord på fartyget igen.

 • Dag 9

  Vi ankommer till Civitavecchia tidig morgon och vår privata buss tar oss till flygplatsen och flyger oss till Arlanda via Frankfurt, där vi landar cirka 21.25. Buss åter till Norrtälje.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
17/9ArlandaMSC MedelhavetMer än 822 950:-Boka

Hotell

Hotell Saint John
Hotellet ligger centralt beläget i Rom, cirka 500 meter från Colosseum och Spanska trappan. Ni kan varva ner med en drink i hotellets loungebar, eller ta en kopp kaffe i caféet. Hotellrummen är modern...
Resekalender
19/4Irland 2024från 22 575:-
Kontakta oss