Skip to main content

Kryssning till Ystad & Visby med Birka Gotland 26 -29 maj 2024

Här inbjudes vi till en Östersjökryssning med strandhugg både i Ystad och på Gotland där du kan upptäcka pärlorna på egen hand eller att boka en utflykt för att få se mer av dem med en guide som berättar allt du vill veta. Stranden Sandhammaren strax utanför Ystad har flera gånger utsetts till Sveriges vackraste strand där du kan sola och bada eller prova hisnande skärmflygning. I både Ystad och Visby erbjuder lokala tillverkare av mat, godsaker och hantverk sina produkter. Ombord på Birka Gotland kan vi njuta av kulinariska upplevelser, glittrande underhållning och trevlig samvaro.

Fritextsökning

Dagsprogram

 • 26 maj - söndag

  Samling vid Norrtälje busstation där vår buss väntar för färd mot Stadsgårdsterminalen. Ombord på Birka Gotland finns det något för alla – god mat, shopping, spa, underhållning och dans! Vi börjar resan med en smakrik trerättersmiddag i Salongen där ett vinpaket är inkluderat. Efter middagen kan man ta del av kvällens underhållning – Birka Gotland show som hyllar våra vackra landskap och resmål genom sång och dans.

 • 27 maj - måndag: Ystad

  Frukostbuffé. Efter en lång sovmorgon når vi vårt första mål – charmiga Ystad. Här kan du strosa runt bland inte mindre än 300 vackra korsvirkeshus och bara insupa den tvättäkta skånska atmosfären med pittoreska gränder, små caféer och butiker. Glöm inte att packa med badkläderna! Från centrum är det inte långt till Ystad havsbad och Österlens kritvita sandstränder. Efter en trevlig dag i Ystad väntar en buffémiddag med inspirerande smaker från Gotland och Österlen ombord.

  Ystad
 • 28 maj - tisdag: Visby

  Frukostbuffé. När morgonen gryr skymtar Visbys stolta siluett i fören. På Gotland finns massor att göra för både stora och små. Kneippbyns vattenland och äventyrspark står säkert högst på barnens önskelista, men det finns flera andra utflykter att välja på också. Heldagsutflykten till Fårö är en populär tur, boka den i tid! Ett annat tips är att hyra en cykel och uppleva Visby från cykelsadeln. Vi stannar kvar ända till 18.00 så det finns gott om tid att sola, bada, gå på strövtåg och hitta egna smultronställen. Väl ombord väntar den avslutande skaldjursbuffén.

  Visby
 • 29 maj - onsdag: Hemresa

  Vi startar morgonen med en brunch. Resan tillbaka till Stockholm spenderas kanske bäst på panoramadäck med milsvid utsikt över glittrande hav och grönskande öar. När vi angör Stadsgården på eftermiddagen har du hela kappsäcken full av soliga upplevelser. Buss åter till Norrtälje.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
26/5NorrtäljeVisby & YstadMer än 85 375:-Boka

Hotell

Birka Gotland
Välkommen ombord på Östersjöns nya nöjeskryssare, Birka Gotland – Viking Lines och Gotlandsbolagets gemensamma storsatsning. Här kommer du att kunna njuta av god mat, shopping, spa, underhållning och...
Resekalender
28/4Atenfrån 15 975:-
Kontakta oss