Skip to main content

Weekend i London med Abba Voyage 11-14 oktober 2024

En konsert utan jämlike. Se ABBA på scen i en konsert som bandet har jobbat på och utvecklat under 40 år. Med den allra senaste tekniken, spektakulär belysning, och några av de allra mest älskade låtarna som har skrivits intar ABBA scenen på ett helt nytt sätt. I en imponerande specialbyggd arena uppträder ett av världens mest populära band någonsin som digitala avatarer i en ‘banbrytande’ (Metro) konsert som verkligen ‘inte är av denna värld’ (The Times). 

Fritextsökning

Dagsprogram

 • Dag 1: 11 oktober

  Gemensam avresa från Norrtälje för färd mot Arlanda. Väl framme i London tar vår transferbuss oss till hotellet. Vi kommer bo på Holiday Inn London Regent Park**** där frukost ingår under hela vistelsen. Dagen/kvällen är fri för egna aktiviteter, middag på egen hand.

 • Dag 2: 12 oktober

  Frukost på hotellet. Förmiddagen fri för egna aktiviteter. 15.00 startar ABBA Voyager – där vi har bra sittplatser! Transfer mellan hotellet och konserten ingår t/r. Kvällen fri, middag på egen hand.

 • Dag 3: 13 oktober

  Sightseeingtur i London med buss & guide
  Ett absolut måste för alla, London-nybörjaren såväl som London-veteranen, är att på ett eller annat sätt ta sig förbi alla kända monument och byggnader. På en panoramatur får man se mycket sånt som man "måste" se.  En passande tur även för den som varit i London tidigare. Middag på egen hand.

 • Dag 4: 14 oktober

  Frukost på hotellet innan vår hemfärd mot Norrtälje börjar.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
11/10ArlandaAbba Voyage112 575:-Boka

Hotell

Holiday Inn London Regent Park
Detta hotell ligger i centrala London, endast ett stenkast bort från Madame Tussaud och Sherlock Holmes Museum. Även Regent Park och shoppinggatan Oxford street är en kort promenad bort. Restaurangen...
Resekalender
26/5Visby & Ystadfrån 5 375:-
Kontakta oss